Tietoa

Meidän tehtävämme on pysyä ajan tasalla muuttuvissa talouden ja verotuksen säädöksissä ja tilanteissa, jotta sinä voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi. Näille sivuille keräämme hyödyllisiä tietoja avuksesi. Asiakkaanamme voit myös aina soittaa meille pulmatilanteissa. Sivuilta löydät kaikki tärkeimmät tiedot kuten aukioloajat, osoitteet sekä yhteystiedot.

Toimipisteet

Toimipisteemme ovat Juvalla ja Läyliäisissä.

Molemmat toimipisteet palvelee kaikkia asiakkaita samoin aukioloajoin. Molemmissa toimipisteissä on myös jokaiselle ovesta sisään saapuvalle tarjolla kahvia sekä tietenkin iloista seuraa. Tule käymään joko työasioihin liittyen tai ihan muuten vain.

Toimipisteiden aukioloajat

Ma-Pe: 08:00 – 16:00

Lauantaisin olemme paikalla tarvittaessa ja sopimuksen mukaan. Osalla asiakkaistamme on mahdollista vierailla paikalla vain lauantaina ja heitä varten olemme valmiita saapumaan paikalle myös lauantaisin. Muista kuitenkin, että lauantaisin olemme avoinna ainoastaan ennakkoon sovittaessa.

Sunnuntai on meillekin pyhitetty lepopäivä, eli sunnuntaisin ovemme pysyy suljettuina.

Yhteystiedot

Puhelin: 04-123456
Sähköposti: Juva@tili.com

Juvan toimisto: Juvantie 1 03450 Juva
Läyliäisten toimisto: Läyliäistentie 1 04958 Läyliäinen

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media on nykypäivää ja siitä johtuen myös me haluamme hiljalleen siirtyä sinne. Päivittelemme tilejä säännöllisen epäsäännöllisesti jakaen niissä tärkeää tietoa sekä yritykseemme liittyvää infoa. Kannattaa laittaa kaikki seurantaan niin saat uutisemme ensimmäisten joukossa. Laita ihmeessä myös palautetta toiminnastamme tulemaan niin julkaistaan niitä mielellämme sosiaalisen median tileillämme.

Twitter: Twitter.com/Juva
Instagram: Instagram.com/Juva
Facebook: Facebook.com/Juva

Kysyttävää

Mikäli sinulla tulee mieleen mitään kysyttävää toimintaamme liittyen, niin olethan yhteydessä. Vastaamme erittäin mielellämme kaikkiin kysymyksiin. Voit laittaa viestiä joko sosiaalisessa mediassa, sähköpostitse, tekstiviestillä, soittaen tai sitten tulemalla ihan paikan päälle juttelemaan. Meiltä löytyy aina tuoretta kahvia sekä joku joka auttaa sinua kysymyksesi ja asiasi kanssa.