Palvelut

Päätehtävämme ja toimialamme on tarjota laadukasta, luotettavaa ja osaavaa kirjanpitoa. Päätyötämme on asiakkaidemme, pienten ja suurten – ja kaikkien eri yhtiömuotojen, kirjanpidon hoitaminen. Taloushallinnon muut palvelut perustuvat hyvin hoidettuun kirjanpitoon. Älä sinä siis murehdi kirjanpidosta vaan anna meidän murehtia ja hoitaa se luotettavasti alusta loppuun.

Kaikki taloushallinnon palvelut

Palveluihimme kuuluvat kaikki mahdolliset taloushallinnon palvelut. Saat meiltä siis aivan täyden taloushallinnon paketin eikä sinun tarvitse miettiä tai murehtia näitä asioita ollenkaan. Anna meidän murehtia ja hoitaa asiat puolestasi. Keskity sinä sillä aikaa omaan alaasi sekä työhösi täysipainoisesti.

Kirjanpito

Hoidamme myös kirjanpitosi mallikkaasti jokaisen yksityiskohdan huomioiden. Sinun ei tarvitse siis tässäkään asiassa murehtia vaan voit keskittyä täysin muihin asioihin. Olemme tarkkoja ja meiltä ei jää pieninkään yksityiskohta huomaamatta.

Palkanlaskenta

Me hoidamme vankalla ammattitaidolla myös yrityksesi palkanlaskennan. Varmistamme, että laskentatoimet sujuvat eri toimialojen voimassa olevien työehtosopimusten mukaisesti.

Veroneuvonta ja -suunnittelu

Neuvomme sinua ja yritystäsi myös verotuksellisissa asioissa. Voimme myös istua alas ja neuvomisen ohessa suunnitella koko verotuksesi kuntoon niin ei tule sitten ikäviä yllätyksiä. Meillä on vuosien kokemus verotuksellisista asioista ja tiedämme kaiken verotukseen liittyvän.

Konsultointi

Annamme tarvittaessa myös konsulttiapua yhtiöoikeudellisissa kysymyksissä, kuten yritysten perustamisessa ja yritysmuotojen muuttamisessa.
Meiltä löytyy erikoisosaamista maa- ja metsätalouden kirjanpitoon ja niihin liittyviin verotusasioihin.

Yhtiöoikeudelliset asiat

Palvelemme sinua sekä yritystäsi myös yhtiöoikeudellisissa asioissa. Oli kyseessä sitten jo muodostunut ongelma tai jonkin asian varmistaminen niin autamme ammattitaidolla ja kokemuksella molemmissa.

Maatalouden kirjanpito ja verotusasiat

Sinä voit viljellä ja hoitaa maataloutta niin me hoidamme sillä aikaa puolestasi kirjanpidot sekä verotusasiat priimasti kuntoon. Näin kumpikin saa keskittyä täysipäiväisesti siihen minkä parhaiten osaa.

Metsätalouden kirjanpito ja verotusasiat

Myös metsätalouteen sekä sen kiemuroihin liittyvät asiat ovat alaamme. Metsätalouden alaltakin meiltä hoituu niin kirjanpito kuin verotusasiatkin.

Kysyttävää

Mikäli mieleesi tulee mitään kysyttävää palveluihimme liittyen niin älä epäröi ottaa yhteyttä. Vastaamme ja autamme kaikissa kysymyksissä erittäin mielellämme.